Sağlık

Mucize damar açıcı: Kalp damar tıkanıklığı nasıl açılır?

Damar tıkanıklığı sıklıkla ateroskleroz adı verilen bir süreçle birlikte ortaya çıkar. Ateroskleroz, yağ, kolesterol, kalsiyum ve plak adı verilen diğer elementlerin damar duvarlarında birikmesiyle atardamar iç duvarlarının kalınlaşmasına ve sertleşmesine neden olmasıdır.

Bunun sonucunda damarların gün geçtikçe daralmasına ve tıkanmasına neden olur. Ancak kolesterol başta olmak üzere atardamarların tıkanmasına neden olan bu duruma karşı kullanacağınız doğal tedavi sistemi ile önlem almanız mümkün. İşte damar tıkanıklığı nedir, belirtileri nelerdir, damar tıkanıklığı nasıl açılır?

Damar tıkanıklığına MUCİZE TEDAVİ!

Sadece iki malzemeden oluşan bu kür sayesinde hem kolesterolünüzü sağlıklı seviyede tutacak hem de sağlığınıza pek çok fayda sağladığını göreceksiniz. İşte damar tıkanıklığına mucizevi çare!

Malzemeler

2 litre limon suyu

40 diş sarımsak

Büyük bir cam kavanoz

Yapılışı

Öncelikle sarımsağı soyup iyice ezmeniz gerekiyor. Daha sonra hızla kavanoza koyun. Daha sonra yaklaşık 40 limonun suyunu sıkıp 2 litre limon suyu elde edin. Ezilmiş sarımsağın üzerine bu limon suyunu ekleyip kapağını sıkıca kapatın ve ışıktan uzak tutun. Bunun için siyah ya da opak bir çanta da tercih edebilirsiniz. Elde edilen karışımı 1 ay boyunca günde bir kez kapağını açmadan çalkalamanız yeterli.

30 gün sonra 25 gün boyunca sabahları aç karnına, mümkünse kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı limonlu sarımsak kürünüzü tüketin. Mutlu kalmak ve devam etmek istiyorsanız iki döngü arasında en az 1 hafta ila 10 gün beklemeniz gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu