Ekonomi

Son Dakika Haberi: Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’e 11 bin 196 yıl hapis cezası verildi

Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, 11 bin 196 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Özer savunmasında, “Savunmamı Musa Eroğlu’nun ‘Yolun Görünür’ şarkısının bir kıtasıyla bitirmek istiyorum. Dünyayı geçtim, bir ömür derin bir nefes. Bakın yolun sonu görünüyor. Kader çemberinden Azrail kendisi gelir, ne efendi ne de efendi. “Günler bitti, yolun sonu göründü” dedi.

ÖZER HAKKINDA KARAR VERİLDİ

30 Ağustos’ta Arnavutluk’ta kırmızı bültenle aranırken yakalanan kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in de aralarında bulunduğu 7’si tutuklu 21 sanığın yargılandığı davada Özer hakkında karar çıktı. sınanmış. Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi, Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’i 11 bin 196 yıl hapis cezasına çarptırdı.

40 BİN 562 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ

Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya Faruk Fatih Özer, kardeşi Serap Özer ve 3 tutuklu sanık katıldı. Önceki duruşmada mütalaasını veren savcı, Faruk Fatih Özer’in “suçtan kaynaklanan malvarlığını aklama”, “nitelikli dolandırıcılık” ve “örgüt kurma ve yönetme” suçlarından 40 bin 562 yıl hapis cezasına çarptırılmasını talep etmişti. Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşma saat 10.00’da başladı.

SAVUNMADA TÜRK SÖYLEDİ

Faruk Fatih Özer savunmasını Musa Eroğlu’nun söylediği “Yolun Sonu” türküsünden bir dörtlük alıntı yaparak tamamladı. Duruşmada savunma yapan Faruk Fatih Özer, “Avukatlarımın savunmalarına katılıyorum. Burası tiranlıkla yönetilen bir ülke değil. Bizim ve ailemizin yaşadığı haksızlıkların sona ermesi gerekiyor. Thodex sadece bir şirket ve iflas etti. Thodex bir suç örgütü değil. Ben dünyadaki bütün kurumları yönetebilecek kadar uyanık biriyim. Bu kesinlikle 22 yaşımda kurduğum şirketten. Eğer suç örgütü kuracak olsaydım böyle davranmazdım. amatörce.Söz konusu belgede şüpheli olanların 2 yılı aşkın süredir mağdur oldukları aşikardır.Yasadışı faaliyetlere bulaşmayı kabul etmeyeceğim.Arnavutluk’ta cezaevindeyken bile şikayetçilere para ödedim Bir liderin asla yapmayacağı bir hareket. Lütfen biraz temkinli yaklaşın. Dosyanın bu aşamaya gelmesinin sebebi Türkiye ve diğer ülke bakanlarıyla olan fotoğraflarımdır. Adı geçen hiçbir bakanla temasa geçmedim. Medyada Sayın bakan ve milletvekillerine iftiralar atıldı. Kaosun beslediği varlıklar şirketime aittir. Çöküşü fırsat bildiler. Şimdi gerçeklerin saygıdeğer mahkeme heyeti tarafından görülmesini bekliyorum. Savunmamı Musa Eroğlu’nun ‘Yol Görünür’ türküsünden bir kıtayla bitirmek istiyorum. Dünyayı geçtim, hayat derin bir nefestir. Bakın, kader çemberinden yolun sonu görünüyor. Azrail kendisi gelir, ne usta ne de usta bir şey söyler. “Günler bitti, yolun sonu göründü” dedi.

haber-eceabat.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu