Yaşam

Nefes Orman kapılarını Sıla konseriyle açtı

Sürdürülebilirliği, doğaya ve insana saygıyı ilke edinen “NEFES ORMAN” 11 Haziran’da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sıla konseri ile kapılarını sevenlerine açan Nefes Orman, doğada eşsiz bir cümbüş yarattı.

 

15 hektarlık arazide 5000 kişinin katıldığı, herkesin dans edip şarkı söylerken eğlendiği ve 1,5 saat Sıla’nın tarifsiz gücü ve sahnesinin tadını çıkardığı Nefes Orman’ın açılışında, birçok influencer ile protokole yer verildi. Yaza hızlı bir giriş yapan marka, doğada olmanın keyfini eğlence ve sanatla harmanladı.

 

Şehrin keşmekeşinden uzak doğal yaşamı, hayatın bu alanındaki aktivite ve etkinlikleriyle bu yaz ruhunuza çok uygun olacak!…

 

Doğanın içinde birçok imkanı sizlerle buluşturan Nefes Orman, ses açılışının ardından faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor!…

 

23 Haziran’da Cem Adrian konseri ile sizleri doğanın içinde bir başka eğlenceye daha kavuşturacak olan marka, 14 Temmuz’da gerçekleşecek olan Sefo konserinde; 29 Temmuz’da gerçekleşecek Zeynep Bastık konserine kadar yaz boyu size sayısız seçenek ve derin bir nefes alma fırsatı sunuyor!

 

NEFES ALAN ORMAN BU YAZ YUVARLAK!

 

Bu yaz Çekmeköy’e sadece 7 km uzaklıktaki Nefes Orman’ı deneyimleyin. NEFES ORMAN adrenalin dolu fırsatlar, Nefes parkuru, Wellness sağlıklı yaşam alanı, tenis kortları, düğün ve kurumsal etkinlikler için aktivite alanları ve daha fazlasını sunuyor. Trekking’den kanoya, yoga aktivitelerinden fitness ve pilates aktivitelerine, dokuma atölyelerinden zihin-bilim ve mesleki aktivitelere, müzikten seramiğe ve ahşap atölyelerine kadar pek çok aktivite hem şehrin içinde hem de şehrin olanaklarından yararlanacak kadar; Çiçekleri, renkleri, tatları ve kokuları şehirden olabildiğince uzakta, en doğal halleriyle hissedebilme imkanı da sunuyor!

 

Bu yaz NEFES ORMANINDA doğanın büyülü dünyasında keyifli bir nefes almak istiyorsanız, doğanın kapıları sizin için açıldı!..

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu