Yaşam

Kıvanç Tatlıtuğ, Oğlu Kurt Efe ile Sosyal Medyayı Salladı

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, oğluyla birlikte çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ güzelliği ve tam bir aile babası olmasıyla sevilen ve takip edilen bir isim. 2016 yılında Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, evliliklerini 2022 yılında Kurt Efe’nin doğumuyla taçlandırdı.

Aile dizisinde başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ son dönemlerin en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Şu sıralar babalık heyecanı yaşayan Tatlıtuğ, oğluyla birlikte yeni fotoğrafını yayınladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Oğlu

Kıvanç Tatlıtuğ Hastaneden Çıkarken Objektiflere Yansıdı

Geçtiğimiz aylarda oğluyla birlikte hastaneden çıkarken kameralara yakalanan Kıvanç Tatlıtuğ, “Kurt Efe’nin aşısı oldu, o yüzden geldik. Her şey yolunda gidiyor, bir sorun yok” dedi.

Çift, Kurt Efe’yi medyadan uzak tutmaya çalışsa da basın mensupları onu yakalamanın bir yolunu buluyor. Sık sık gündeme gelen Kurt Efe’yi bu kez babası Kıvanç Tatlıtuğ paylaştı. Kurt Efe’nin yüzünü göstermeyen Tatlıtuğ, siyah grup elbisesi ve oğlunun tatlılığıyla herkesin beğenisini kazandı. Fotoğrafı görenler, “Babasına bakın, oğlunu alın” yorumunu yaptı. Bazı kullanıcılar “Yüzünü göstermemendeki amacın nedir?” diye sordu. sorulmuş sorular.

simav-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu