Haber

Kemer 2020 derbisinde kazanan oldu

Büyükler 2. Amatör Lig 1. Grup ile Kemer’in gençlerinden iki grup karşı karşıya geldi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer 2020 Futbol Kulübü ile Yeşil Kemer Spor arasında oynanan derbi maçı izledi.

Karşılaşma öncesi iki takımın futbolcuları ve teknik heyetiyle bir araya gelen Başkan Topaloğlu, her iki takımın oyuncularına da başarılar diledi.

Kemer’de bulunan Kazım Gül Spor Tesisleri’nde oynanan derbi, çekişmeli geçen mücadeleye sahne oldu.

Karşılaşmaya daha etkili başlayan Kemer 2020 Futbol Kulübü, karşılaşmanın 12. dakikasında ceza sahasına giren Sercan Bıyıklı’nın ayağından gelen golle skoru 1-0’a taşıdı ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıya etkili ve hızlı oyunuyla başlayan Kemer 2020 Futbol Kulübü, 47. dakikada Özkan’ın ceza sahası dışından kullandığı şutla ağları havalandırdı ve skoru 2-0’a getirdi.

Gol arayışlarını sürdüren Yeşil Kemer Spor, Mehmet Emin ile aradığı golü 60. dakikada buldu ve farkı 1’e indirdi.

71. dakikada Yusuf Sağlam’ın ortasında Sercan Bıyıklı topu ağlara gönderdi ve Kemer 2020 Futbol Kulübü’nün ikinci golünü kaydetti.

90+5’te Kemer 2020 Futbol Kulübü oyuncusu Yusuf Sağlam, rakip kaleciyi geçerek topu ağlara getirdi ve takımının 4. golünü kaydetti. Karşılaşma Kemer 2020 Futbol Kulübü’nün 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer derbisinde oynanan maçın fair play içinde olduğunu belirterek, kazanan Kemer 2020 Futbol Kulübü’nü tebrik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

harranhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu