Haber

Güreş madalya hasadı

Bayburt Üniversitesi’nin güreşte madalya hasadı kaldığı yerden devam ediyor: 1 altın, 3 gümüş, 1 bronz.

Yaşar Doğu Spor 1-5 Nisan tarihleri ​​arasında gerçekleşen Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nın üçüncü günü geride kalırken, Bayburt Üniversitesi sporcuları 1 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalyayla şampiyonaya damgasını vurdu. Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Talha Sert’in antrenörlüğünde bayanlar ve erkeklerde her kategoride 3’er sporcuyla mücadele eden mücadele, tüm finallerde üstün efor sarf etti.

Bayburt Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde erkekler serbest 57 kiloda 3 güreşçi ile mücadele eden Emircan Çolak, şampiyona boyunca rakiplerine toplamda sadece 1 puan vererek altın madalyanın sahibi oldu. 70 kiloda efor sarf eden Serdar Hatası ise 2. olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Serbest 79 kiloda yine mücadele eden Kemal Bölükbaşı 5. olma başarısını gösterdi.

Kadınlar kategorisinde mücadele eden 3 güreşçiden biri olan Semanur Kanlı 55 kiloda gümüş madalyaya ulaştı. 76 kiloda mücadele eden Cansu Deniz Saltık 2.lik gümüş madalyanın sahibi olurken, 65 kiloda Ebru Yılmaz 3.lük bronz madalyanın sahibi oldu. – BAYBURT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu