Yaşam

Fantastik Canavarlar için duraklama dönemi başlıyor

Harry Potter, filmleri ve kitaplarıyla hâlâ popülerliğini korumayı başarıyor. Her ne kadar orijinal Harry Potter filmleri herhangi bir aksaklık yaşamadan bitiş çizgisine ulaşmayı başarsa da, devam filmi o kadar şanslı değildi. Fantastik Canavarlar filmleri zor bir dönemden geçti. Sonunda herkes pes etmiş görünüyor. Görünen o ki Warner Bros sessizce alt diziye tamamen havlu atmaya karar verdi. Detaylar burada…

Fantastik Canavarlar’ın duraklatma bölümü başlıyor!

Yönetmen David Yates, yakında vizyona girecek Netflix filmi Pain Hustlers için düzenlenen basın toplantısında kamera karşısına geçti. Fantastik Canavarlar’ın ne zaman geleceği sorulduğunda ise yakın gelecekte serinin sinemalarının park edileceğini söyledi.

“Bu üç filmi yaptık, sonuncusu pandemi sırasındaydı ve çok eğlenceliydi ama zordu. Serinin son filmi 2022 yapımı Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırlarıydı. Yapımdaki herkes çok gurur duyuyordu. Yates, “Dünyaya yayıldı, sadece biraz durmamız, duraklamamız ve sakinleşmemiz gerekti” dedi. söz konusu.

Taraftarlar üzgün! Avengers, Deadpool 3 ve Fantastik Dörtlü ertelendi

Canavarlar filmlerine ilgi duyuyorsanız bu pek de şaşırtıcı değil. Her yeni film vizyona girdiğinde gişe gelirleri düşüyordu. Örneğin Dumbledore, orijinal filmin 811,7 milyon dolarına kıyasla 407,1 milyon dolar kazandı. Ayrıca bu geliri konusu ve oyuncu kadrosundan ziyade etrafındaki tartışmalardan dolayı elde etti.

Düşen gişe gelirleri bu serinin ilk beş filmlik finaline ulaşmasını imkansız hale getirdi. Yates, Rowling’in beş film çekileceği yönündeki son duyurusunun yaratıcı gruptaki pek çok kişiyi bir döngüye soktuğunu söyledi.

Yates ayrıca şunları söyledi: “Beş film yapma fikri çoğumuz için sürpriz oldu. Jo bundan az önce bir basın gösteriminde spontane bir şekilde bahsetmişti. Kimse bize beş film çekileceğini söylememişti. Biz sadece ilk filme karar vermiştik. Bir noktada geri döneceğimizden emindim. Ama evet, Jo ile konuşmadım.” “Yapımcı David Heyman ve Warner Bros. ile de konuşmadım. Sadece ara veriyoruz.” ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu