Teknoloji

Efsanevi Metal Gear Serisi 60 Milyon Satışa Ulaştı

 
Konami’nin oyuncularla buluşturduğu efsane seri Metal Gear yeni bir kilometre taşına ulaştı. Serideki ilk oyun Temmuz 1987’de piyasaya sürüldü ve o zamandan beri 60 milyondan fazla sattı, Konami ayrıca eFootball’un (resmi adıyla Pro Evolution Soccer) 1995’ten beri 700 milyon kopya sattığını bildirdi.
 
Metal Gear serisi oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Metal Gear serisi, yedi nesil ev konsolu ile oyuncuların evlerine konuk oldu. On yedi oyunla karşımıza çıkan seri, tüm zamanların en büyük oyun serilerinden biridir. Seri, 2018 yılında Metal Gear Survive’ın piyasaya sürülmesiyle bir süre ara verdi ancak serinin en popüler oyunlarından biri olan Metal Gear Solid 3: Snake Eater’ın yeniden yapımı şu anda geliştirilme aşamasında.
 
Hayranlar, Metal Gear Solid 3: Snake Eater yeniden yapımını dört gözle bekliyor ve birinci sınıf grafikler ve oynanış dinamikleri ile seriye geri dönmek istiyor. Hikaye anlatımından akılda kalan karakterlere ve dikkat çekici oynanış içeriğine kadar Metal Gear serisi birçok oyuncu tarafından seviliyor ve beğeniliyor.
 
Genel bütünlüğe baktığımızda popüler oyunları içerse de 2015 yılından sonra yani MGS V: The Phantom Pain serisinin çıkışından sonra işler kötüye gitmeye başladı. Metal Gear yaratıcısı ve efsanevi oyun geliştiricisi Hideo Kojima, o dönemde Konami’den ayrıldı. Kojima’nın gitmesiyle MGS V’in ardından Metal Gear Survive çıktı ve bu oyun birden fazla hayran tarafından beğenilmedi.

polatli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu