Haber

Ankara Sincan Belediyesi’nden vatandaşlara yeni yüzme havuzu

Sincan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan ve sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi haline gelen yüzme havuzları vatandaşlardan tam not alarak Yenikent Yüzme Havuzu’nda hizmete açıldı. Sporcuların ve vatandaşların kullanımına sunulan havuzlarda çocuklara yüzme dersi de verilirken, ebeveynleri ile birlikte havuzu kullanan çocukların memnuniyeti yüzlerine yansıdı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Burada Sincan Belediyesi ekonomik olurken sıfır borçla çok yatırım yaptı. Murat hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. 4 buçuk yıldır Ankara’ya çivi çakmayan Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesini doğru kullanamazken, büyükşehir bütçesinin onda biri kadar bütçesi olan ilçe belediyelerimiz belediyecilikte birbiriyle yarışıyor. hizmet. Allah daim etsin. Bugün 7 bakanlığın bütçesine denk bir bütçeye sahip olan ABB, Yavaş yönetimi tarafından Ankara’ya çivi çakamaz hale getirildi. Sayın Yavaş’ın Ankara’da bir dikilitaşı yoktur. 4 buçuk yılda ABB Ankara’ya ne havuz, ne çocuk odası, ne de havuz yaptı. Ama Sincan Belediyemiz üçüncü havuzunu açtı ve nasıl hizmet edileceğini gösterdi. Bu hizmet sevgisinin büyükşehir belediyesine örnek olmasını diliyorum.” söz konusu.

AK Parti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şunları söyledi: Bugün 3. havuzumuzu açıyoruz. Daha önce Çimşit ve Törekent’i hizmete açtık, şimdi de Yenikent’teki havuzumuzu hizmete açıyoruz. Yenikent’imize ve Sincan’ımıza hayırlı olsun. Havuzun yanı sıra Yenikent’te kreş inşaatını da tamamladık. Hanımlar ve pazar günleri için lokal yapıyoruz. Halk Kahvesi’ni de yapıyoruz. Yakında açacağız.terimleri kullandı.

Sincan’a yaptığı hizmetlerle vatandaşların gönlünü fetheden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti belediyesinin neler yapabileceğini ispatlamış oldu. Hizmette sınır tanımayan belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hizmet veren Ercan, sıcak yaz aylarında tatile çıkamayan vatandaşları da unutmadı. Yazın kavurucu sıcağında gencinden yaşlısına herkese hizmet veren havuzlara bir yenisi daha eklendi. Sincan Belediyesi tarafından yaptırılan Yenikent Yüzme Havuzu, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, İlçe Başkanı Soner Arslanargun ve binlerce Ankaralının katılımıyla hizmete açıldı. Havuzun açılışına gelen vatandaşlar verilen hizmetten memnun kaldıklarını dile getirdi.

Sincan’da kendine ait soyunma odaları, duş imkanları ve sertifikalı eğitmenleriyle sıcak havalarda hizmet veren yüzme havuzları, vatandaşların ilgi odağı oldu.

“SIFIR BORÇLA DAHA FAZLA YATIRIM”

Sincan Belediyesi’nin borçlanmadan yatırım yaptığına işaret eden AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Burada vatandaşımızın rahatı için elimizden geleni yapıyoruz. Hizmet etmek istiyorsan, endişen varsa bir şekilde çözersin ve yaparsın. Burada Sincan Belediyesi sıfır borçla birikimle birçok yatırım yaptı. Murat hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. 4 buçuk yıldır Ankara’ya çivi çakmayan Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesini doğru kullanamazken, büyükşehir bütçesinin onda biri kadar bütçesi olan ilçe belediyelerimiz belediyecilikte birbiriyle yarışıyor. hizmet. Allah daim etsin. Allah daim etsin. Bugün 7 bakanlığın bütçesine denk bir bütçeye sahip olan ABB, Yavaş yönetimi tarafından Ankara’ya çivi çakamaz hale getirildi. Sayın Yavaş’ın Ankara’da bir dikilitaşı yoktur. 4 buçuk yılda ABB Ankara’ya ne havuz, ne çocuk odası, ne de havuz yaptı. Ama Sincan Belediyemiz üçüncü havuzunu açtı ve nasıl hizmet edileceğini gösterdi. Yavaş Bey gelsin Sincan Belediyesinden hizmetin nasıl yapıldığını öğrensin. Bu hizmet sevgisinin büyükşehir belediyesine de örnek olmasını temenni ediyorum” dedi. sözlerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN GÜÇLÜ DESTEĞİYLE DAHA YARIMLAR VAR”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Daha önce Çimşit ve Törekent’i hizmete almıştık, şimdi de Yenikent’teki havuzumuzu hizmete açıyoruz. Havuzun yanı sıra Yenikent’te kreş üretimini de tamamladık. Hanımlar ve pazar günleri için lokal yapıyoruz. Halk Kahvesi’ni de yapıyoruz. Yakında açacağız. Yenikent’te çok geniş bir rekreasyon alanı yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın güçlü takviyesiyle daha çok yatırım var. Yenikent’i Kayaş’a bağlayan Başkentray’a en geç 2 yıl içinde ulaşmış olacağız. Yenikent’in ulaşım sorununu çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Temelli’yi Saray’a bağlayan yolumuz çok kıymetli; Sincan, İstanbul yolu ve Eskişehir yolunu birbirine bağlayan bu hatta sadece Yenikent değil, 5 değerli sanayi bölgesini de taşıyor. Tatlar için yapılır. Kalan kısım ve Ayaş yolu üzerinde yapılacak olan yonca kavşağı 2024 yılı sonunda tamamlanacak. Ulaşımdan Yenikent’in okuluna, sağlık ocağından kültür hizmetlerine kadar her konuda çalışmalarımız olduğunu bilmenizi isterim.” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLAR ERCAN’A TEŞEKKÜR EDER, YAVAŞ TEPKİ VERDİLER

7 bakanlığı aşan bütçesiyle 4 buçuk yıldır Ankara’ya çivi çakmayan CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne rağmen AK Parti’li Sincan Belediyesi hız kesmeden Sincanlılara hizmet etmeye devam ediyor. Ankara’yı sadece belediyecilik algısıyla yöneten CHP’li Mansur Yavaş’a rağmen hizmet belediyecilik anlayışını benimseyen Sincan Belediyesi, belediyeciliğin Yavaş’a nasıl yapıldığını getirdiği çalışmalarla gösteriyor. Sıcak yaz aylarında tatil yapma imkanı bulamayan Ankaralı on binlerce kişinin hizmetine sunulan ve Sincan Belediyesi tarafından yaptırılan havuzlarda eğlenceli vakit geçiren 7’den 70’e vatandaşlar, Ercan’a teşekkür etti. Yapılan çalışmalar da Yavaş’a tepki gösterdi.

“SİNCAN BELEDİYESİ’NİN YAPTIĞI YATIRIM BİR BÜYÜKŞEHİRİN ONDA BİRİNİ YAPMADI”
Serdar Büyükçetin, “Başkanımız Murat Ercan’a teşekkür ediyoruz. Bu havada içimizi rahatlattı. Çok temiz, böyle bir yer olduğu için çok mutluyuz. Belediyemizin 4 buçuk yıldır yaptığı tüm çalışmalar şimdiden ilçemizi canlandırdı. Başkanımıza bu hizmetlerinden dolayı destek veriyor ve teşekkür ediyoruz. Sincan Belediyesi’nin yaptığı yatırımların onda birini büyükşehir belediyesinden göremedik. Melih Gökçek’ten sonra büyükşehir belediyesi buraya çivi çakmadı.” konuştu

Serdar Büyükçetin’in oğlu Eymen Büyükçetin, “Bu havuza Yenikent’ten geliyoruz. Havuzdan çok memnunum. Belediye başkanımız bize istediğimiz her imkanı veriyor. Aynı havuzu Yenikent’ten de istiyoruz. Buradaki hocalarımız bana yüzme öğretti. Bir buçuk saat boyunca hem bize yüzme öğretiyorlar hem de eğlenceli vakit geçirmemizi sağlıyorlar. Bizi böyle bir yer yaptığı için belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. söz konusu.

Aydın Ceylan, “Böyle bir imkanın sağlanması çok güzel. Verilen hizmetten çok memnunuz. Sincan Belediye Başkanımız sağ olsun her şeyiyle bizlere hizmet etmek için çaba sarf ediyor. kendisine çok teşekkür ederim. Şu anda Sincan Belediyesi ile büyükşehir belediyesini kıyaslarsam Sincan ağır basar. Çünkü büyükşehir belediyesinin bir hizmetini göremiyoruz. Bütün bu imkanlara rağmen verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmedi.” terimleri kullandı.

Abdullah Ceylan, “Bu sıcakta burada serinlemek çok güzel. Havuzdan çok memnunum. Böyle bir yerin açılması bizi çok mutlu etti. Zaten yüzme biliyordum ama burada kendimi geliştirme fırsatım oldu. Burası sayesinde yeni arkadaşlar edindim. Belediye başkanıma çok teşekkür ederim” dedi. dedi.

Muhammet Taha Gür, “Havuzdan çok memnunum. Burayı yapan belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz. Buraya geldiğine sevindim. Eğitmenlerimiz ile birlikte hem yüzme öğreniyoruz hem de keyifli vakit geçiriyoruz. Belediye başkanımız biz çocuklar için her şeyi yapıyor. Kongre merkezini çok beğendim. Bunun için de teşekkür ederim. Onu çok seviyorum.” dedi.

Burak Yılmazer, “Sincan Belediyesi’nin tüm faaliyetlerini ve çalışmalarını yakından takip ediyor ve hayranlık duyuyorum. Özellikle bu yüzme havuzunu uzun zamandır bekliyordum. Çocuğum özel gereksinimli bir çocuk olduğu için büyükşehir belediyesinin bazı hizmetlerinden yararlanamadık. Burada özel çocuklara çok yardımcı oluyorlar. Bize bu fırsatı verdikleri için çok mutluyuz. 4 buçuk yılı değerlendirecek olursam benim için ilçe belediyesi olmasına rağmen büyükşehir belediyesinden on boy öndedir. Büyükşehir belediyesi çocuğum için hep bahaneler uydurdu. O çok pasif. Büyükşehir belediyesinden pek memnun değilim. Seçim öncesi söylediği sözlerin hiçbiri yerine gelmedi.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu