Haber

TFF Başkanı Büyükekşi: “Double Pass ile 2024-2025 sezonunda 1. Lig takımlarıyla akademi çalışması yapacağız”

– TFF Lideri Büyükekşi: “Çift Geçiş ile 2024-2025 sezonunda 1. Lig takımlarıyla akademi çalışması yapacağız”

Gençlerbirliği Lideri Niyazi Akdaş:

“Altyapıya ne kadar önem verdiğimizi Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz”

TFF Lideri Büyükekşi, Gençlerbirliği’ni ziyaret etti

ANKARA – Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gençlerbirliği SporKulübe yaptığı ziyarette “Double Pass ile 2024-25 sezonunda 1. Lig takımlarıyla akademi çalışması yapacağız” dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gençlerbirliği’nin Beştepe tesislerini ziyaret ederek kulüp başkanı Niyazi Akdaş ile görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından iki lider açıklamalarda bulundu. Türk futbolunun gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini belirten Büyükekşi, “Gençlerbirliği, yıllardır Üstün Lig’de mücadele eden güzide bir takım. Alt yapısında yaklaşık 2 bin 500, 200 futbolcusu olduğunu da Cumhurbaşkanımız dile getirdi. akademide.Tam da istediğimiz bu.’Çifte Geçiş’ ile 2024 – 2025 sezonunda 1.Lig takımlarıyla akademi çalışması yapacağız.Yeni bir atak yapmak istiyoruz. Burada ‘Çift Geçiş’ ile belli bir müfredat uygulayacağız. Kalite artacak. Gençlerbirliği bu işe yıllar önce başladığı için çok güzel bir örnek. Elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Niyazi Akdaş: “Altyapıya ne kadar önem verdiğimizi Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz”

Gençlerbirliği Lideri Niyazi Akdaş ise altyapıya verdikleri değerden bahsederek, “Cumhurbaşkanımızın ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Günümüz futbolu ve hakemleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Kendisine bazı konuları arz ettik. Ziyaret edeceğiz. gençlerimiz testler yapıyor ve Gençlerbirliği’nin altyapıya ne kadar önem verdiğini gösteriyor.” .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu