Haber

Meteorolojiden yoğun kar ve fırtına uyarısı

Yarın Marmara ve Ege’de fırtına, İzmir, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, Denizli, Antalya, Isparta, Konya, Mersin ve Adana’da kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, rüzgar sabah saatlerinden sonra Marmara’nın batısı ve Ege’de kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (saatte 60-80 kilometre) şeklinde esecek ve dolu dolu geçecek. İstanbul Avrupa yakasında fırtına (saatte 80-100 kilometre).

Sabah saatlerinden itibaren, öğle saatlerinden sonra Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya başta olmak üzere İzmir’in iç ve yüksek kesimleri, Manisa’nın yüksek kesimleri ve Denizli çevresinde yoğun kar yağışı görülecek.

Yarın öğle saatlerinden itibaren Antalya ve Isparta’nın yüksekleri ile Konya’da akşam saatlerinde kuvvetli, Antalya’nın doğusu, Isparta’nın doğusu ile Konya’nın güney ve batı ilçelerinin yüksek kesimleri yer yer yoğun kar yağışından etkilenecek. .

Mersin ve Adana’nın yüksek kesimlerinde kuvvetli olması beklenen kar yağışı, Pazartesi günü Adana’nın yüksek kesimlerinde etkisini artırarak yer yer yoğun olarak etkisini gösterecek.

kocarli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu