Teknoloji

Güncel GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları Açıklandı

Take-Two Interactive’in düzenlediği yeni mali konferansla güncel GTA 5 ve RDR 2 satış rakamları da ortaya çıktı. Her iki oyun da tüm hızıyla oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor.


İlginizi Çekebilir:  Yeni GTA 6 Fragman Detayları Sızdı


Rockstar Games az sayıda ancak temel oyunlar üretiyor. Ancak bu oyunlar ne kadar zaman geçerse geçsin değerinden hiçbir şey kaybetmiyor ve satışları artmaya devam ediyor. Bunu özellikle GTA serisi için söyleyebiliriz.

Bildiğiniz gibi dün GTA 6 fragmanının çıkış tarihi açıklanırken mevcut oyun da hız kesmeden satışlarına devam ediyor. Aynı şey elbette Red Dead Redemption 2 için de geçerli. Take-Two Interactive’in geçtiğimiz çeyrekte düzenlediği mali konferansta bu iki oyunun yeni satış rakamlarına ilişkin bilgiler paylaşılmıştı.

Mevcut GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları Artmaya Devam Ediyor

Öncelikle GTA 5 dünya çapında 195 milyon satış barajını aştı. Hatırlatmak gerekirse kasım ayında açıklanan rakam 190 milyondu. Yani son çeyrekte 5 milyon adet daha satıldı.

Red Dead Redemption 2 61 milyon satışa ulaştı. Kasım ayında açıklanan rakamın 57 milyon olduğunu hatırlatalım. Bu kapsamda Red Dead Redemption markasının dünya çapındaki toplam satışı 86 milyona ulaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu