Teknoloji

Galaxy S24’ün yapay zeka özellikleri sızmaya devam ediyor

Samsung Galaxy S24 serisi 17 Ocak Çarşamba günü resmi lansmana yaklaştıkça sızıntılar devam ediyor. Yeni ortaya çıkan bir sızıntı, telefonların sunacağı bazı yapay zeka fotoğraf düzenleme özelliklerini ortaya çıkardı.

Android Headlines tarafından ortaya çıkarılan sızıntı, Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro gibi telefonlarda Google Fotoğraflar’a benzer birkaç farklı özelliği gösteriyor. Alt kısmında Oluştur düğmesi bulunan bir fotoğraf düzenleme arayüzüdür ve fotoğrafın konusunun kesilip çerçevede daha yükseğe taşındığını görebiliriz. Daha önceki sızıntılarda da benzer bir özelliği görmüştük.

Android Başlıkları

Öte yandan, klipleri sabitlemek ve gürültüyü azaltmak için yapay zekayı kullanan görüntü düzenleme iyileştirmelerinden de daha önce bahsedilmişti. Bu yapay zeka iyileştirmelerinin Galaxy S24 serisinin en önemli satış noktalarından biri olacağı açık.

Sızıntıda Galaxy AI özelliklerinin en az 2025 yılına kadar desteklenen Galaxy cihazlarda ücretsiz olacağı da belirtiliyor. Bu da Samsung’un bazı özellikler için daha sonra ücret alabileceğini gösteriyor. Google’ın kendi özelliklerinden herhangi biri için ücret talep etmediği göz önüne alındığında, bu biraz tuhaf bir hareket gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu