Haber

Fergio Evi Soruşturmasında Yeni Gelişme: 85 Milyon TL Ele Geçirildi

Sosyal medya ‘Fergio House’ hesaplarından müstehcen paylaşımlar yapan ve Büyükçekmece’de kiraladıkları lüks villada parti düzenleyen kişiler hakkında yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Operasyonda gözaltına alınan 3 kişinin suç gelirleriyle elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 85 milyon TL değerindeki mal varlığına el konuldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Etik Büro ekipleri, İstanbul merkezli 8 ilde sosyal medyada “Fergio Evi” hesabından müstehcen paylaşımlar yapan ve aynı hesapta müstehcen partiler düzenleyeceklerini açıklayan kişilere operasyon düzenledi. Baskında 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda şüphelilere ait müstehcen görüntülerde kullanılan farklı renk ve modelde 70 maske, 13 fantezi elbise, geçersiz sayılan 2 bin sahte 100 dolarlık banknot, fantezi malzemesi olarak kullanılan eşyalar, 19 cep telefonu ve SIM kart ele geçirildi. . Adliyeye sevk edilen şüphelilerden FG isimli kişi tutuklandı.

Çalışmaların devamında; FG (32), SG (32) ve SGC (45) isimli şahısların suç gelirleriyle elde ettiği değerlendirilen mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

Şüphelilerin piyasa değerinin yaklaşık 85 milyon TL olduğu; İzmir’de 1’i daire, 1’i arsa, 1’i tarla olmak üzere 3 taşınmaz, 3 araç ile 3 şüpheli kişinin banka ve elektronik para hesaplarına el konuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu