Haber

Eczaneden Cinsel Performans Artırıcı İlaç Çaldılar

Erzurum’da zorla girdikleri eczanenin deposundan aralarında cinsel performansı artırıcı ilaçların da bulunduğu yaklaşık 10 bin lira değerindeki ürünü çalan Cihangir B. ve Şahin D. yakalanarak tutuklandı.

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında 2 kişi, baskın yaptıkları eczanenin deposundan krem, şampuan, kadın kol saati ve cinsel performansı artırıcı ilaçları alıp kaçtı.

Sabah iş yerine geldiğinde olayı fark eden eczacı durumu polise bildirdi.

102 saatlik görüntü incelendi

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin de aralarında bulunduğu 32 kameradan alınan 102 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Olayın zanlıları olduğu belirlenen ve hırsızlık suçundan çok sayıda kabahat kaydı bulunan Şahin D. ve Cihangir B., bir hafta boyunca saklandıkları evde yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Cihangir B. ve Şahin D., 16 Kasım-5 Aralık ortasında işledikleri 4 ayrı hırsızlıktan tutuklandı.

“Kendileri kullanırlar mı bilmiyorum”

Eczacı Ömür Alemdar, zanlıların depodan 10 bin lira değerinde eser çaldığını söyledi. ‘Eczanenin hemen altında bir depo var. Kapıyı kırıp içeri girdiler. Krem, şampuan, kadın kol saati ve cinsel performansı artırıcı ilaçlar aldılar. Bunları kendileri için mi kullanacaklar yoksa arkadaşları için mi aldılar bilmiyorum. Hırsızlar depodan çıkarken alt kattaki tuvaleti de kullanarak temizlik yapmadan ayrıldı.dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu