Haber

CHP Genel Başkan Adayı Öymen Parti İçi Demokrasiyi Sağlamak İstiyor

CHP Genel Başkan adaylığını açıklayan Partili Örsan Kunter Öymen, “İlk hedefimiz parti içinde demokrasiyi sağlamak ve onun tüm gereklerini yerine getirmektir.” söz konusu.

Partisinin Kocaeli İl Teşkilatını ziyaret eden Öymen, daha önce kendisini ziyaret eden CHP Genel Başkan adayı Grup Başkanı Özgür Özel ile sohbet ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Özel ve Öymen, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’yı ​​makamında ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özel parti binasından ayrıldıktan sonra Öymen, partililerle buluştu.

Kocaeli teşkilatına kendilerini anlatmak için kente geldiklerini belirten Öymen, ekonomi, sanayi, tarım, teknoloji, eğitim ve sağlık alanlarında belirledikleri prensipler doğrultusunda analizler üretmek istediklerini söyledi.

İki temel amaçları olduğunu anlatan Öymen, “Birinci hedefimiz parti içinde demokrasiyi sağlamak ve onun tüm gereklerini yerine getirmek. İkincisi ise partinin kendi ilke ve özüne dönmesini sağlamaktır. İlkeleri korumaktır. cumhuriyetçilik, halkçılık, milliyetçilik, laiklik, devrimcilik, sosyal demokrasi ve demokratik solculuk.” “Biz de bu ilkeler doğrultusunda Türkiye’nin sorunlarına yanıt bulmak istiyoruz.” dedi.

Parti içinde demokrasi konusunda da adımlar atacaklarını belirten Öymen, “Parti içi eğitim, ön seçimler, seçimlerin açık listede yapılması, mahalle kongrelerinin demokratikleştirilmesi, iki kaybeden başkana izin verilmemesi gibi birçok hedefimiz var” dedi. Üst üste seçimlerde tekrar aday olmak istiyoruz. Bunları hayata geçirmek istiyoruz.” sözlerini kullandı.

İl Başkanı Bülent Sarı da Öymen’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu